Képzéseink

Felhasználói képzések

Szövegszerkesztés kezdőknek Microsoft Word

A Microsoft Word napjaink legismertebb szövegszerkesztő szoftvere. Tanfolyamunkon a résztvevők elsajátíthatják ennek a remek programnak a használatát, az alapvető szövegszerkesztési és dokumentumformázási műveleteket.

Ajánlott óraszám: 24 óra

Szövegszerkesztés haladóknak Microsoft Word

Haladó szövegszerkesztő tanfolyamunkon egy kicsit „mélyebben” ismerkedünk meg a szövegszerkesztő nyújtotta lehetőségekkel, az egyszerűbb kiadvány-szerkesztési funkcióktól kezdve az irodai munka automatizálásáig bezárólag.

Ajánlott óraszám: 24 óra

Táblázatkezelés kezdőknek Microsoft Excel használatával

A Microsoft Excel a legismertebb táblázatkezelő szoftver a piacon. Ismerete nélkülözhetetlen minden olyan munkakörben, ahol számítások, összesítések elvégzésére van szükség. Tanfolyamunkon a résztvevők elsajátíthatják a program a használatát, az alapvető táblázatkezelési és számítási műveleteket.

Ajánlott óraszám: 24 óra

Táblázatkezelés haladóknak Microsoft Excel használatával

Haladó Excel tanfolyamunkon a résztvevők megismerkednek az Excel speciális számítási lehetőségeivel, valamint megtanulják használni a program diagramkészítési és automatizálási funkcióit.

Ajánlott óraszám: 24 óra

Táblázatkezelés haladóknak Microsoft Excel használatával (Pivot, Solver)

Haladó Excel tanfolyamunkon a résztvevők megismerkednek az Excel speciális számítási lehetőségeivel (Pivot, Solver), valamint megtanulják használni a program diagramkészítési és automatizálási funkcióit.

Ajánlott óraszám: 24 óra

Prezentációkészítés Microsoft PowerPoint használatával

A Microsoft PowerPoint prezentáció készítő program nagy segítséget nyújt, ha előadásokat, vállalati értekezletre beszámolókat kell összeállítanunk. Tanfolyamunkon a résztvevők elsajátíthatják a program használatát, hogy napi munkájuk során könnyebben oszthassák meg az információkat a munkatársakkal.

Ajánlott óraszám: 24 óra

Adatbázis-kezelés Microsoft Access használatával

A Microsoft Access adatbázis-kezelő szoftver nagyon hatékony eszköz lehet, amennyiben sok, összefüggő adatot kell rendszerezetten tárolnunk. Tanfolyamunkon bevezetjük a résztvevőket ebbe a csodálatos és hatékony adatkezelési módszerbe.

Ajánlott óraszám: 40 óra

Személyes adatok és levelezés kezelése
Microsoft Outlook

Tanfolyamunkon bemutatjuk a Microsoft Outlook „másik” arcát: a naptár, a feladatok, a névjegyek, a jegyzetek készítését; az egyszerű levelezőprogramból így válik igazi személyes adatkezelési „svájci bicska”. Természetesen a levelezést kényelmesebbé és biztonságosabbá tevő funkciók bemutatásáról sem feledkezünk el.

Ajánlott óraszám: 16 óra

Diagramok és folyamatábrák készítése
Microsoft Visio

A Microsoft Visio program segítségével egyszerűn készíthetünk folyamatábrákat, szervezeti diagramokat, tervrajzokat, ütemterveket. Tanfolyamunkon a résztvevők elsajátíthatják a sablonokra épülő és az egyedileg létrehozott ábrák készítését az egyszerűtől a bonyolultabbakig.

Ajánlott óraszám: 24 óra

Projektmenedzsment Microsoft Project használatával

A Microsoft Project egy menedzsment szoftver, ami segít megtervezni, koordinálni, végrehajtatni és elemezni projektjeinket. Tanfolyamunkon a résztvevők megismerkednek a projektmenedzsment struktúrájával, és követésével a Microsoft Project segítségével.

Ajánlott óraszám: 32 óra

Microsoft SharePoint felhasználói ismeretek

A Microsoft SharePoint a szoftveróriás csoportmunka platformja. Tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek a csoportmunka lehetőségeivel, a dokumentumkezelési funkciókkal, valamint azokkal a legalapvetőbb testreszabási lehetőségekkel, melyekkel komfortosabbá tehetik a SharePoint használatát a mindennapi munkában.

Ajánlott óraszám: 24 óra

Microsoft OneNote - Jegyzetfüzetek készítése

Microsoft OneNote program online és offline módon is működő, bármilyen platformon használható alkalmazás, melynek segítségével egyszerűen és gyorsan készíthetünk jegyzeteket, és rögzíthetjük a hozzájuk tartozó információkat, így ennek a programnak az ismeretét a magánéletben és a munkahelyen is kamatoztathatjuk. Tanfolyamunkon a résztvevők elsajátíthatják az információk könnyű és hatékony összegyűjtésének lehetőségeit, a rendezési és keresési módokat, a privát és megosztott jegyzetfüzetek használatát, kézzel írt jegyzetek későbbi gépelt szöveggé alakítását.

Ajánlott óraszám: 8 óra

Kiadványkészítés Microsoft Publisher alkalmazással

A Microsoft Project egy kiadványszerkesztő szoftver, aminek segítségével számos kiadvány készíthető mint például névjegy, hírlevél, meghívó, katalógus stb. Tanfolyamunkon a résztvevők a már meglévő fájl-kezelési, grafikus objektumkezelési, szövegszerkesztési feladatok ismerete mellett gyakorlati példákon keresztül sajátítják el a kiadványkészítés alapjait.

Ajánlott óraszám: 16 óra

Fejlesztői képzések

A Microsoft Excel makróprogramozása

A tanfolyam során hallgatóink megtanulják az Excel táblázatkezelő programot bővíteni önálló makró programokkal, így saját függvényekkel, kisebb alkalmazásokkal bővíthetik az Excel beépített lehetőségeit.

Ajánlott óraszám: 32 óra

A Microsoft Access programozása

A Microsoft Access adatbázis-kezelő szoftver nagyon hatékony eszköz lehet, amennyiben sok, összefüggő adatot kell rendszerezetten tárolnunk. Tanfolyamunkon bevezetjük a résztvevőket az adatbáziskezelő testreszabásába, önálló alkalmazások kialakításába.

Ajánlott óraszám: 56 óra

Bevezetés a Microsoft Access SQL használatába

A Microsoft Access adatbázis-kezelő szoftver nagyon hatékony eszköz lehet, amennyiben sok, összefüggő adatot kell rendszerezetten tárolnunk. Tanfolyamunkon bevezetjük a résztvevőket az adatbázis-kezelő SQL nyelvjárásának használatába.

Ajánlott óraszám: 24 óra

Programozáselméleti alapismeretek

Tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek a legalapvetőbb programozási elvekkel. A tanfolyam során az elméleti anyagot egy kezdők számára is jól érthető programozási nyelven (Pascal) mutatjuk be.

Ajánlott óraszám: 40 óra

Microsoft SharePoint testreszabása

A Microsoft SharePoint a szoftveróriás csoportmunka platformja. Tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek ennek a programnak a testreszabási lehetőségeivel.

Ajánlott óraszám: 24 óra

T-SQL programozás kezdőknek Microsoft SQL környezetben

Tanfolyamunkon a résztvevők elsajátíthatják a Microsoft SQL Server saját „nyelvjárását” az ún. Transact-SQL-t.

Ajánlott óraszám: 24 óra

Programozás C nyelven kezdőknek

A C nyelv a „számítástechnika angolja”, ahogy mondani szokták. Tanfolyamunkon bevezetjük az érdeklődőket a C nyelv csodálatos világába, ezáltal egy soha el nem évülő tudásanyagot nyújtunk át nekik.

Ajánlott óraszám: 40 óra

Programozás Pascal nyelven

A Pascal nyelv mind a mai napig a legkedveltebb nyelv a programozás oktatásban, könnyű elsajátíthatósága és áttekinthetősége folytán. Tanfolyamunkra szeretettel várunk mindenkit, aki most kezdene ismerkedni a programozással.

Ajánlott óraszám: 40 óra

ASP

Az ASP (Application Service Provider) egy olyan alkalmazás-szolgáltató, melynek segítségével a felhasználók a tevékenységeik támogatásához az interneten keresztül veszik igénybe a szükséges szoftvereket, alkalmazásokat, így a felhasználók integrált szakrendszerek használatával végezhetik mindennapi munkafolyamataikat. Az alkalmazás és a hozzá tartozó adatbázis üzemeltetését, védelmét, fejlesztését és napra készen tartását az ASP központ látja el.

Előnyei

  • Elektronikus ügyintézés (kevesebb papír munka)
  • Ügyintézés színvonalának növelése
  • Kötelező adatszolgáltatások automatikusan generálódnak
  • Gazdaságos (nincsenek üzemeltetési és beruházási költségek)

Részt veszünk ASP rendszerek használatának bevezetésében a szükséges oktatási tematika és segédanyagok elkészítésével, valamint géptermi oktatatások és helyszíni támogatások keretén belül segítünk ezen rendszerek készségszintű használatának elsajátításában is.