Cégismertető

Rólunk

A továbbképző központunk elkötelezett, magasan képzett informatikus mérnökökből és tanárokból álló szakmai közösség, mely a vállalkozások és szervezetek informatikai igényeinek és céljainak hatékony és magas szintű megvalósítását tűzte ki célul.

Tagjaink az adott informatikai szakterület legmagasabban képzett, nemzetközileg kvalifikált képviselői, oktatói, mérnöki tapasztalattal a hátuk mögött. Munkatársaink a gyártói rendezvények gyakori előadói, számtalan cikk, publikáció, előadás és bemutató köthető a nevükhöz.

Minőségpolitika

Oktatóközpontunk valamennyi munkatársa folyamatosan bővíti ismereteit. Az új technológiák iránti fogékonyság és azok gyakorlati alkalmazásának felkutatása alapkövetelmény, ezáltal lehetővé válik, hogy az oktatóközpont garanciát nyújtson partnereinek, hogy a legújabb követelményeknek is megfelelő megoldások kerüljenek kiajánlásra.

Oktatóközpontunk nagy hangsúlyt fektet az oktatás minőségbiztosítására, a képzéseken megszerezhető tudás gyakorlati alkalmazhatóságára.

Képzéseinken a legmodernebb technológiákat, a legújabb eszközöket használjuk, hogy a megszerzett tudás ne váljon hamarosan idejétmúlttá.

Stratégiánk

Oktatási és tanulási segédanyaginkat úgy alakítottuk ki, hogy a képzéseinken megszerzett tudást a hallgatók egyből tudják kamatoztatni mindennapjainkban.

Képzéseink és tanácsadásaink során a tudásanyag mellett különböző szemléleti módokat is átadunk, és az így megszerzett tudás hosszú távon is megmarad, és jó alapot biztosít a továbbképzésekhez.

Kedves és segítőkész oktatóink olyan légkört alakítanak ki a tanfolyamaink és tanácsadásaink során, hogy a hallgató nem fél kérdezni, így nem maradnak megválaszolatlan kérdések.

Előnyök

Főbb szempontok amiért érdemes minket választani.

  • Gyakorlatorientált képzések
  • A megszerzett tudás a mindennapokban is alkalmazható
  • Informatikai összefüggések felismerési képességének növelése
  • A nálunk megszerzett tudásra bármikor lehet építeni
  • Kedves és segítőkész oktatóink tudása naprakész

Karrier

A ComplexIT csapatába újszerű megoldásokra nyitott, informatikai rendszerismerettel rendelkező, precíz, kitartó és kihívásokat szerető kollégákat keresünk, elsősorban oktatói és adminisztratív feladatok ellátására.

Kiemelt projektjeinknek köszönhetően gyakran van lehetőségünk a teljes munkaidős foglalkoztatáson túl egyéb konstrukciókban történő együttműködésre is, legyen az projektmunka, részmunkaidő, távmunka vagy diákmunka.

Barátságos légkörben, megoldás-orientált csapatként dolgozunk, ahol örömmel fogadjuk és támogatjuk új kollégáink beilleszkedését és meglévő kollégáink szakmai és személyes fejlődését.

Ha Ön hallgató, frissdiplomás vagy tapasztalt szakember és jelenlegi állásajánlataink között nem talált az Ön számára megfelelőt, de informatikai vagy oktatói végzettséggel és szolgáltatási körünkbe tartozó szakmai tapasztalattal rendelkezik, akkor bátran küldje el bemutatkozó anyagát fizetési igény megjelöléssel a kozpont@complexit.hu e-mail címre, örömmel fogadjuk!