Szolgáltatásaink

Képzési típusok

Tantermi oktatások

Tantermi tanfolyamainkat az oktatóközpont helyszínén (1106 Budapest, Jászberényi út 45.) rendezzük meg.

A tanfolyamokhoz szükséges hardver, szoftver és oktatási feltételeket cégünk biztosítja. Minden tantermünk klimatizált, projektorral szerelt, illetve széles sávú internet hozzáféréssel rendelkezik.

A tanfolyamainkat hétköznap 9.00 és 20.30 közötti időszakban tartjuk meg.

Kihelyezett képzések

A képzés során a tanfolyamokat a vállalat telephelyén tartjuk, így azok időpontja és beosztása teljes mértékben igazítható a cég munkarendjéhez.

Kihelyezett képzések esetében lehetőség van a cég saját infrastruktúrájának használatára, ebben az esetben oktatóközpontunk a képzés megkezdése előtt legalább egy héttel eljuttatja Önöknek a képzéshez szükséges segédanyagokat és szoftvereket.

Amennyiben a cég saját telephelyén szeretné megtartatni a képzést, de ehhez infrastruktúrával nem rendelkezik, lehetőség van számítógépek (notebook) biztosítására a résztvevők számára.

Képzési tanácsadás

Felnőttképzési szakembereink több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek az informatikai oktatás területén. Mind állami rendszerű (OKJ), mind nemzetközi elfogadottságú (ECDL, hivatalos gyártói: Microsoft, Oracle, stb.) tanfolyamok módszertanának és tematikáinak ismeretében képesek az adott cég informatikai stratégiájához, illetve az aktuális munkatársi tudásanyaghoz illesztett egyéni képzések kialakítására és megvalósítására.

Ennek során megtörténik az informatikai tudásanyag-igény, és az oktatásban résztvevő (az informatikai stratégiát operatív módon megvalósító) munkatársak tudásszintjének csoportos és egyéni felmérése. Ezután cégünk javaslatot ad egy olyan oktatási folyamat kialakítására, mely igazodik a vállalati informatikai stratégia mérföldköveihez, módszertanában a legjobb eredményt tudja felmutatni a legkisebb időarányos terheléssel, valamint ár/érték arányában is megfelelő.

Tanterem

A tantermeink ergonomikusan, az informatikai oktatás céljainak megfelelően vannak berendezve.

Minden tantermünk klimatizált, projektorral, interaktív táblával felszerelt, illetve széles sávú internet hozzáféréssel rendelkezik.

A képzések során a résztvevők mindegyike önálló számítógépen dolgozik, illetve a tanfolyam céljainak megfelelő virtuális környezetet alakítunk ki a számukra.

A képzés ideje alatt a hallgatók részére korlátlan Internet hozzáférést biztosítunk.

Tanterem- és géppark bérlés

Amennyiben cégük nem rendelkezik a kiválasztott képzéshez, vagy prezentációhoz szükséges infrastruktúrával, lehetőség van számítógépeink (notebook) és tantermeink bérlésére.

Oktatóink videói

Word 2010 – Karakterformázás

Word 2010 – Oldalbeállítások

Word 2010 – Bekezdésformázás

Word 2010 – Körlevél készítése

Word 2010 – Stílusok

Word 2010 – Az új kezelőfelület

Excel 2010 – Cellatípus, Feltételes formázás

Excel 2010 – Munkafüzet formázása

Excel 2010 – Diagramok

Excel 2010 – Függvények

Excel 2010 – Képletek és hivatkozások

Excel 2010 – Az új kezelőfelület

PowerPoint 2010 – Animációk

PowerPoint 2010 – Az új kezelőfelület

PowerPoint 2010 – Áttűnések

PowerPoint 2010 – Nézetek, objektumok

PowerPoint 2010 – Diavetítés

Outlook 2010 – Elektronikus levelezés

Outlook 2010 – Az új kezelőfelület

Outlook 2010 – Naptárkezelés